Naast het monitoren van de handhygiëne, biedt dit dashboard ook de mogelijkheid om andere nuttige informatie te raadplegen. Deze informatie kan per organisatie worden ingeschakeld en/of aangepast.

Handhygiëne monitoren

De handhygiëne-naleving volgens de vijf WHO-momenten wordt eenvoudig en snel geregistreerd. Binnen enkele klikken worden observaties ingevoerd en opgeslagen. Gewoon op de werkvloer, zonder achteraf papieren lijsten te moeten digitaliseren.

Indicatie voor isolatie

Medewerkers kunnen opzoeken of er indicatie voor isolatie is, gebaseerd op de recentste (inter)nationale richtlijnen. Hands In Control biedt daarnaast de mogelijkheid om het beleid van de eigen organisatie te raadplegen.

Naleving isolatie

Via de extra module 'isolatienaleving' kan er makkelijk en snel geregistreerd worden of alle normen van de isolatievormen goed worden nageleefd.

Dienstkleding

Via de extra module 'dienstkleding' kan er makkelijk en snel geregistreerd worden of alle normen van de dienstkleding goed worden nageleefd. Deze normen zijn flexibel aan te passen naar de wensen van de organisatie.

Rapportages opvragen

format_quote

De groeiende werkdruk in de zorg vraagt om een efficiëntere manier om infectiepreventie te waarborgen

format_quote

task_altEenvoudig meten

De naleving van handhygiëne volgens de vijf WHO-momenten kan eenvoudig worden geregistreerd. De applicatie werkt op elk mobiel toestel met een browser.

mobile_friendlySnel resultaten inzien

Rapportages geven direct inzicht in de compliance per afdeling, handeling en functie. Doordat u realtime resultaten kunt inzien, kunt u sneller schakelen en bijsturen.

euro_symbolTijd- & kostenbesparend

Met de applicatie kunt u eenvoudig en efficiënt monitoren, waardoor zorgpersoneel meer ruimte overhoudt voor andere taken.

Met de HIC-applicatie is het in één oogopslag inzichtelijk hoe de compliance in uw ziekenhuis ervoor staat

Veiligheid en continuïteit

Wij beheren en onderhouden de applicatie, zodat u niet achteropraakt. Zodra uw systeem aanpassingen en/of updates krijgt, wordt er een nieuwe handleiding vrijgegeven. Deze is altijd beschikbaar in de applicatie zelf.

Volledig beveiligd

Gescheiden databases, regelmatige pentests

Flexibel

Installeren op de server van organisatie mogelijk

Altijd up-to-date

Updates worden continu getest en doorgevoerd

Meer informatie

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Ik wil gebeld worden
Ik wil gemaild worden
privacy statement